FRÅGOR OCH SVAR

Kan man gå från svart till blond på en behandling? Vad är hairtalk? Vad använder ni för färger? Vad är egentligen Olaplex? Vi på salongen har svarat på de vanligaste frågorna som vi får utav kunder, ni hittar svaren under respektiv behandling


BOKA TID

Vi på Afrodites Håratelje jobbar med skonamma behandlingar för att va så snäll mot ditt hår som möjligt och för bästa hållbara resultat. För att du som kund ska få så bra resultat som möjligt så boka rätt behandling och var noga med att välja behandling efter hur långt hår du har, så vi får tillräcklig med tid på din behandling.

BOKNINGS VILLKOR  

AVBOKNING

Du underlättar för vårt arbete ifall du meddelar oss i god tid om du behöver ändra eller avboka din tid. Du behöver avboka din tid senast 24 timmar innan din utsatta tid, annars debiteras tiden med 100%.  Självklart kan man bli sjuk osv men då är det viktigt att du kontaktar oss så fort du kan.

Du kan avboka din tid via telefon eller online ifall du har ett konto registrerat på vår onlinebokning, då går du in på mina sidor, loggar in, går till mina bokningar klickar på bokningen du vill avboka och välj avboka tid och sedan bekräftar du att du vill avboka.

Du kan däremot inte avboka din tid via vår telefonsvarare eller via mail.

Telefonnummer: 0430-16616

https://www.instagram.com/afroditesharatelje/