KLIPP/FÄRG

ÄR DET MÖJLIGT ATT GÅ FRÅN SVART TILL BLOND PÅ EN BEHANDLING?

Många kunder kommer till oss med hopp om att kunna gå från svart eller väldigt mörka till att bli blonda och ljusa. Men svaret på denna frågan är tyvärr NEJ, man kan inte gå från svart till blont på en behandling. Det finns en liten chans ifall ditt hår är helt ofärgat men även då är det väldigt svårt.

Har man ett hår i ett bra skick så kan det krävas minst 3 behandlingar för att få det ljust, Man bör även vara medveten om att man bör gå 1,5-2 månader emellan färgningarna för att ta hand om hårets kvalité.

När man börjar bleka på ett redan färgat mörkt hår eller naturligt mörkt så träder det ofta fram orangea pigment, allt beror på vad du lagt för färg tidigare, hur många gånger det är färgat och hur mycket ditt hår suger upp. Man behöver ha tålamod om man ska göra en sådan behandling.

Som kund kan du tänka på att använda inpackningar, olaplex i din behandling , inte färga ditt hår med hemmafärg, och ha förstålse att vi frisör inte utför magi och att respektera den kemi vi utför.


VAD ANVÄNDER NI FÖR FÄRG?

På vår salong använder vi oss utav färg och blekning ifrån Wella. Det är ett företag som jobbar ständigt med att förbättra sina färger och göra dem så skonsamma som möjligt för kropp och hår , de jobbar även mycket med miljöfrågorna.


VA ÄRLIGA MOT OSS

Var alltid ärlig mot din frisör vad du har gjort med håret sedan tidigare, så vi vet historian om ditt hår. Detta påverkar våra behandlingar och våra val av vilken behandling som passar dig bäst. Berätta för oss vad du har för produkter i håret , vad du använder för märken på dina produkter, vad du gjort med håret tidigare, har du egen brunn, har du färgat håret hemma eller hos frisören och vad har du använt dig utav? Va alltid ärlig mot din frisör, det kommer gynna både dig och din frisör. Vi vill inte ha kunder som går härifrån utan hår kvar eller som är missnöjda.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR EN FÄRGBEHANDLING

  • Använd rekommenderat frisörschampo  
  • Gör inpackningar

  • Använd värmeskydd

  • Ej använda silver schampo två veckor innan ditt besök

  • Vid egen brunn se till att kontakta din frisör innan ditt besök ang eventuell rensning

  • Ha gärna förberett med inspirationsbilder på önskat resultat som du kan visa din frisör

  • Färga INTE ditt hår hemma med butiksfärg , om du redan har gjort det, va ärlig och säg detta.

  • Vi har toningar att köpa hos oss till hemmabruk.