VIKTIG INFO

INFÖR DITT BESÖK HOS OSS


KOM I TID!
varje minut är dyrbar i stolen och att komma försent kan drabba både behandlingen, de färdiga resultatet & även nästa kund. Ett exempel: 5 minuter är vad det tar att tvätta ditt hår & förberedda det inför klippningen. 10 minuter kan vara för konsultationen och 15 minuter för att föna & styla. Självklart kan saker uppstå & alla är vi bara människor men ring & informera, var samarbetsvillig & diskutera hur ni på bästa sätt kan lösa det.

FÖRHINDER
Har du bokat en tid hos oss och får förhinder vill vi att du avbokar senast 24 timmar innan din avtalade tid. Ej avbokad tid debiteras med 100 %. Du avbokar genom att ringa till någon av oss i salongen eller via vår onlinebokning (ett bekräftelse mail ska då skickas).  Tänk på att du inte kan lämna meddelande!

FÄRG:
När du är på salong för att färga håret så finns det en liten risk att det hamnar färg någonstans där det inte ska. Även om det med största sannolikhet inte kommer hända kan det ändå vara klokt att inför ett besök inte välja de kläder du är allra mest rädd om. Självklart gör vi alltid vårt bästa för att skydda dina kläder när du är hos oss


FÄRG:

Är du yngre än 18 år  ska din målsman vara med under HELA konsultationen och i slutet av behandlingen. Du måste minst vara 16år. 

TIDEN PÅ DIN BEHANDLING
var beredd på att behandlingen kan ta tid. Fråga på förhand (när du bokar din tid) om du vet med dig att du har ett viktigt möte du måste gå till. Isåfall kanske ni får boka ett annat tillfälle.

BARN I SALONGEN
om du har barn med dig, och vet att dina barn inte har tålamod att sitta stilla undertiden du får håret vidgjort gör du bäst i att ordna barnvakt.

MOBILTELEFON
vi förstår att du måste ta ett samtal ibland men lämna gärna telefonen på ljudlös, visa hänsyn till de andra på salongen. De flesta vill känna sig avslappnade & bli ompysslade i lugn o ro hos frisören. Även frisörerna som försöker göra ett bra jobb kan bli störda, de försvårar vårt arbete när du rör på dig.