OLAPLEX

VAD GÖR OLAPLEX?

OLAPLEX sammanlänkar alla bindningarna i håret och gör dem starkare, du kan jämföra det med ett spindelnät, desto fler och starkare trådar desto bättre och det är exakt vad olaplex gör med håret, starkare och mer trådar.

Man kan säga att det "lagar" håret. Tänk att alla dessa bindningarna i håret bryts hela tiden, när du använde värme, när du sover mot en kudde samt vid färgning/blekning.

Det är för dig som vill ha ett friskt och välmående hår. Det gör även att färgen håller bättre då det gör håret mindre poröst.

Vi rekommenderar alla våra kunder till att göra en Olaplex behandling vid färgning av håret. Föreställ dig hårstrået som ett gummiband. Efter ett tag blir det slappt. Olaplex återställer den här spänsten.

Det finns även produkter hos oss att köpa för att göra en Olaplex behandling hemma, vi säljer även schampo, balsam och leave in creme samt en fantastisk olja

Olaplex har det senaste året varit världens mest omtalade skönhetsprodukt! Den används av över 400.000 salonger i mer än 150 olika länder. Detta beror inte på enorm marknadsföring eller snygga förpackningar utan helt enkelt på att Olaplex är den först och enda produkten på marknaden som sammanlänkar hårets svavelbindningar - detta är vetenskapligt bevisat!

FRÅGA ALLTID EFTER EN OLAPLEX BEHANDLING I DIN FÄRGNING/BLEKNING